Vier de lente aan tafel
vier de lente aan tafel
Paas Proeverij:
Op 1e Paasdag openen we de deuren voor een feestelijke traditie: de Paasproeverij van Op Hodenpijl. Een middag vol smaken uit eigen keuken, bereid met liefde, biologische ingrediënten en producten van dichtbij.
We heten je welkom met een welkomstdrankje, waarna we je meenemen op een reis door het voorjaar – in drie rondes vol huisgemaakte hoogtepunten. Je proeft het seizoen, de streek én de ziel van onze keuken.
Wat je kunt verwachten
Op tafel: vers brood & huisgemaakte boter.
We starten met een ronde met koude gerechtjes:
wortel panna cotta, sandwich van roggebrood en roomkaas, rosbief van eigen rund met groene asperge en een huisgemaakte huzarensalade (vlees van eigen rund).
Vervolgens serveren we een ronde warme gerechten: soepje van de dag, gekookt eitje/ei muffin, strudel van wittekool en ’toast Oudwijker’ met huisgemaakte peperjam.
We sluiten de proeverij af met een zoete ronde: stukje Paasbrood, soesje gevuld met ijs, griesmeelpudding met Haagse Bluf, een advocaat roomdessert en een stukje Ganache taart.
Eet smakelijk!
- Prijs: €39,50 p.p. (excl. drankjes)
- Kinderen (tot 12 jaar): € 32,50
Je kunt de proeverij reserveren door te bellen naar 015 – 380 18 40. Er kan gereserveerd worden tussen 11.00 en 15.00 uur (open tot 18.00 uur). Er kan uiteraard op het gemak gegeten worden en er is voldoende tijd om rustig na te tafelen.