Menukaart
Onze dagkaart staat vol gerechten die de smaken van het seizoen vieren.
Onze kaart wisselt regelmatig.
Onze kaart wisselt regelmatig.
Van 12.00 tot 16.30
-
Yoghurt met granola en herfstfruit (vanaf 10.00 uur) 8,60
-
Tosti boerenkaas met boerenkool 9,60
-
Croque madame met boerenkaas, bechamelsaus en ei 12,00
-
Uitsmijter met seizoensgroenten en volkorenbrood 12,70
-
Groentewrap gevuld met salade en zongedroogde tomaat 10,70
-
Boerenbrood met ei, augurk en mayonaise 9,60
-
Huisgemaakte soep van de dag met brood 5,90
Hoofdgerechten
-
Huisgemaakte soep van de dag met brood en boter 6,00
-
Stamppot van het seizoen met vlees van eigen rund Dagprijs
-
Maisbol met gegrilde runderhamburger en chips 18,70
-
Pompoenrisotto met kastanje 12,70
-
Bloemkoolsteak met groenten, tomaat, noten en edelgist 17,60
-
Moestuinsalade met courgette, paddenstoelen, ei en croutons 15,50
-
Wintersalade met knolselderij, winterpeen, hazelnoten, bieten en spruiten 11,50
Nagerechten & zoetigheden
Op Hodenpijl
Kerk – Boerderij – Restaurant – Bezoekerscentrum.
Ons restaurant is geschikt voor het organiseren van een feest, uitvaartceremonie, jubileum of verjaardag met koffie, lunch, borrel of diner, allemaal op basis van biologische en/of streekproducten.
(Voor groepen groter dan 9 personen)
Voor bij de koffie of borrel
-
Boterkoek uit eigen keuken 2,50
-
Wortelcake uit eigen keuken 3,50
-
Yoghurtcake uit eigen keuken 4,10
-
Spelt-appeltaart van Zorgbakkerij ’t Blauwe Hek 4,80
-
Bosvruchtentaartje 4,40
-
Slagroom 0,60
-
Borrelplank Op Hodenpijl 19,50
-
Breekbrood met kruidenboter 9,10
-
Kaasplank met lokale kazen en brood 14,00
-
Gehaktballetjes met mayonaise 9,50
-
Groentechips 2,20